Home Incalzire centrala in soba de teracota Incalzire centrala in soba de teracota
Incalzire centrala in soba de teracota PDF Imprimare Email
Incalzire centrala in soba de teracota
Scris de mihaela86   
Marţi, 19 Iulie 2011 13:35

Sistemele de incalzire centrala din zilele noastre sunt din ce in ce mai inedite in ceea ce priveste functionarea, instalarea, combustibilul si protejarea mediului inconjurator. Cu toate acestea sunt persoane care prefera variantele simple si anume clasicele sobe de teracota. Acestea s-au folosit din cele mai vechi timpuri si se folosesc in continuare. De-a lungul anilor, tehnica le-a adus unele imbunatatiri incat au ajuns si ele parte a unui sistem de incalzire centrala in soba de teracota.

In prezent, sistemele de incalzire centrala in soba de teracota contin elemente care se asigura ca fumul si substantele daunatoare nu ajung in incapere, filtre care limiteaza sa elimina orice sumbstante potential toxice. Drumul lung spre evolutie al unui sistem de incalzire centrala in soba de teracota a avut ca scop confortul utilizatorilor. La aceste aspecte, la un sistem de incalzire centrala in soba de teracota se remarca si usurinta in utilizare.

Un sistem de incalzire centrala in soba de teracota functioneaza pe baza a mai multor combustibili. Cei mai populari sunt gazele si lemnele. Popularitatea lor reiese, in primul rand datorita preturilor. Un sistem de incalzire centrala in soba de teracota le lemne este, pe de o parte, foarte accesibil pentru orice buget, iar pe de alta parte, este si eficient. Un sistem de incalzire centrala in soba de teracota pe lemne ajuta la pastrarea caldurii mai mult timp.

In tara noastra exista o traditie impresionanta a sobelor din teracota, in care este inclusa si soba cu plita si cuptor din teracota . Un sistem de incalzire centrala in soba de teracota imbina, astfel, traditia si confortul. O soba de teracota este un element rustic romanesc mostenit in trecut din Rusia si imbunatatit cu mijloace si tehnici preluate din tarile nordice. Rusia si popoarele nordice sunt cele care cunosc cel mai bine ce fel de incalzire este ideala pe timp de ger.

Un sistem de incalzire centrala in soba de teracota ofera un confort deosebit, deoarece ajuta la degajarea caldurii in mod treptat. In acest fel, intr-o camera rece caldura se produce intr-un timp redus si se mentine mai mult timp. In plus, un sistem de incalzire centrala in soba de teracota care functioneaza in acest fel nu ofera caldura in camera intr-un mod excesiv pentru a nu produce disconfort utilizatorilor.

Ultima actualizare în Miercuri, 20 Iulie 2011 07:55
 

Sondaje

Folositi soba de teracota?
 

Vizitatori Online

Avem 2 vizitatori online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com